+32 51 24 42 83Brochure

Onderhoud en herstellingen

Onderhoud en herstellingen - Correct onderhoud verlengt de levensduur van je pneumatische manipulator

onderhoud

Een pneumatische manipulator werkt op basis van luchtdruk zonder elektriciteit, elektronica of olie. Dit herleidt het risico op pannes tot een absoluut minimum. Moest er toch iets mislopen, dan komen onze technische specialisten zo snel mogelijk langs. Om de levensduur van je tilhulpmiddel maximaal te verlengen, stellen wij je een inspectie- of onderhoudsovereenkomst voor.

Mits het juiste onderhoud ben je bij een pneumatische manipulator van Dalmec verzekerd van een zeer lange levensduur. Daarbij adviseren wij wel minstens een jaarlijkse inspectie en het proactief vervangen van specifieke mechanische delen.

Sluit met ons een inspectie- of een onderhoudsovereenkomst af en je bent op elk moment zeker van de feilloze werking van je hefwerktuig. Wij contacteren je proactief wanneer een volgende inspectie- of onderhoudsbeurt aangewezen is.

Na elke inspectie- of onderhoudsbeurt ontvang je een gedetailleerd verslag van onze prestaties. Deze omvat een detail van de geverifieerde punten en een lijst van de vervangen onderdelen.

Inspectieovereenkomst

Onze technische specialisten komen op afspraak bij je langs en controleren de volledige pneumatische manipulator. De verplaatsing en de uren zitten vervat in de inspectieovereenkomst. De materialen worden afzonderlijk gefactureerd. Bij een inspectieovereenkomst met een looptijd van drie jaar geniet je van een verlengde garantie tot 24 maanden op je nieuwe balancer.

Onderhoudsovereenkomst

Onze technische specialisten komen op afspraak bij je langs en inspecteren de pneumatische manipulator. De overeenkomst omvat naast de verplaatsing en de werkuren het preventief vervangen van een aantal onderdelen onderhevig aan slijtage. Voor grotere werkzaamheden ontvang je vooraf een offerte. Ook bij een onderhoudscontract met een looptijd van 3 jaar geniet je van de verlengde garantie tot 24 maanden.

Service bij pannes

Bij onverwachte pannes komen we zo snel mogelijk ter plaatse voor een herstelling. We beschikken over een ruime stock met wisselstukken. Zo ben je snel geholpen. Ook het opsturen van wisselstukken die je eigen technici zelf monteren, behoort tot onze snelle service bij pannes.